שייק ירוק

"
"

זה פרוט המוצרים של  ד"ר אבי שני Ph.d -MBMD-Nd להכנת השייק הירוק, לא צריך להכניס את כל המוצרים יחד אלא לבחור מתוכם ע"פ הקטגוריות המצוינות בפרוט.

הכינו, תהנו מהטעם ותזכו לבריאות טובה.

השתמשו בשייק הירוק  (ליטר) כארוחת בוקר ואת היתרה הקפיאו והשתשו לארוחת ביניים אחר הצהרים. 

שייק ירוק לבריאות

2 כפות שיבולת שועל בתוך כוס של מינימום 250 מ"ל

לשפוך 2/3 מים חמים לכסות בצלחת

להמתין כ 10 דקות שיתפח.

 

תמר בתוך צלחת או קערית מים חמים (עד שהמים מכסים את התמר)

 

לחתוך חצי לימון לארבעה חלקים לשים בבלנדר.

 

לשפוך את שיבולת השועל התפוחה על הלימון, להוסיף את התמר.

להפעיל הבלנדר.

להוסיף את הבננה או מלון

להוסיף חצי תפוח.

להוסיף הסלק,

להוסיף גזר,

להוסיף שורש סלרי פלחים,

להוסיף מעט ג'ינג'ר חי,

להוסיף כוס קרח כתוש

לשים את הירקות העליים.

כרוב קייל,

פטרוזיליה,

כוסברה,

מנגולד,

תרד,

נענע,

סלרי עלים,

בזיליקום,

מלפפון,

קישוא,

להוסיף  שתי כפות אבקת שייק חלבון, לפי צורך.

להוסיף מים לפי הצורך עד כוס.

 

 

**כל המודגש בקו תחתון, חובה, הירוקים לפחות 2 סוגים.

יש להגיע לליטר וחצי ליום.

אין לך חלק מהירק המודגש השתמש באחר.